Pages

Search:

Nov 15, 2016

SILVER DRESS x BLACK PADDED JACKET

Tähelepanelikumad (või need, kes rohkem poodidesse satuvad) on kindlasti märganud kauplustes ühes tükis müüdavaid pusa ja seeliku kombinatsioone. Soovisin üht sellist ka ise omada, kuid ei juhtunud selle õige otsa komistama. Kord ei sobinud mulle pikkus, siis ei sobinud pusa kolmveerand varrukad või kiri rinnal ja nii ma neid ''vigu'' leidma jäin. 
Kui teksapükste üle ma enam järge pidada ei suuda, siis kleite ja pusasaid võiksin küll ühel käel üles loetleda ning mitte ükski neist omavahel kokku ei sobi. Seega tuli ise midagi kokku meisterdada ning kohe kui see oversized hõbe kleit mulle silma jäi, hakkas kõik selle ümber keerlema ja tulemuse üle olen rohkem kui rahul!

Wearing everything from Reserved.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM