Pages

Search:

Oct 30, 2016

RIPPED & COZY ft. JOFFE

Nädalavahetus algas nohu ning teravalt kriipiva kurguga võideldes. Teate küll seda tunnet, kus püüad võimalikult kaua neelamata olla ning when it hits you, siis oled hetkeks kui halvatud. Jep, nii end tunnengi. Kuukangi vaikselt oma piparmündi teed mee ja sidruniga ning kohe kui Publish vajutatud, ootavad järjepeale saamist American Horror Story ja Criminal Minds.
Mõned nädalad tagasi märkasin Postimehe lemmiku rubriigis fotovõistlust ning kuna mul Joffest neid ikka omajagu on, siis panin ühe ka nende poole teele. Südametemurdja, nagu ta on, niitis ta jalust ka žürii, sest PetCity keskuses ootas meid 50€ väärtuses hoolduse kinkekaart ning kinkekott loomahooldustoodetega. Käisimegi eile auhinda realiseerimas ning lasime koera pesta, kammida, küüned lõigata, kõrvad ja silmad puhastada. Kuna 35€ jäi veel kasutamata, siis tehti meile ettepanek tulla kevadel uuesti lahtise karva eemaldamise protseduurile, sest eile ei olnud sellest väga tolku. PetCity on meie perele juba tuttav koht, sest Koerus rentis eelmine talv agility tarbeks neilt ka sise treeningplatsi ning tänu sellele on see koht kuidagi eriti kodune. 
Muideks, panete tähele kui mitmel pildil ma kaamerasse vaatan!?! Ma never ei vaata kaamerasse! Ma ikka alati otsin, et mis seal maas head leidub. Tavai, hoidke oma tervist ja mütsid pähe!

Wearing everything from Reserved.
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM