Pages

Search:

Oct 13, 2016

HALENS & CELLBES AW16 // RIGA

Eile õhtul naasesin kahepäevaselt Riia tripilt ning koju jõudes olin omadega päris läbi ja energiast tühi. Tunne oli, nagu oleks laagris käinud, karja naistega. Kaks päeva sai veedetud äärmiselt toredas ja inspireerivas seltskonnas. Lühikese reisi eesmärk oli külastada Halensi ja Cellbesi sügis-talv 2016 kollektsioonide tutvustust, mis toimus Riia vanalinnas asuvas Pullman Riga viietärnihotellis, mis oli ka meie majutajaks.
Esimesena saimegi oma kodinad tuppa ära viidud ning õhtusöögiks valmis seada. Usun, et ma ei ole ainuke, kellel kerge ärevus sees kui uksekaart käes oma toa suunas liikuda. Nii samuti hakkab ka uudishimust süda veidi kiiremini lööma peagi avaneva toavaate ees, mis oli imeline: must-valge-hall toonides ja minimalistlikku stiiliga! Te lihtsalt vaadake seda voodipäist, love!
Tuba üle vaadatud, riided vahetatud, huuled üle võõbatud ja kell saigi täpselt nii palju, et üheskoos õhtustada. Ajavaru oli veel ka piisavalt, et enne moeetenduse algust tunnike mingle time'i nautida ja soovi korral kokteili libistada. Halensi ja Cellbesi kollektsioonid õhkasid sügisest oma toonide valikuga ning säravamad litterkleidid tuletasid meelde, et ka talviste pidustuste hooaeg ei ole enam kaugel. Mõned oma lemmikud tabasin ka kaameraga, kuid kahjuks paljud jäid ka halva kvaliteedi tõttu valimata. Väga-väga meeldis mulle stilistika ning kuulsin nii mõndagi seda hiljem kiitmast.
Neidudel oli tuju hea ning õhtut lõppenuks veel pidada ei saanud, sest uudistamist vajas ka teisipäevaõhtune Riia vanalinn. Valituks osutus üks robustseima välimusega pubi, mille nime ma ei mäleta, kuid mis oli piisavalt koomiline, et seal veidi aega veeta. Veel enne kui uni silma tikkus, hüppasime läbi McDonald'sist. Paberkotid näpus suundusime hotellituppa, kus üheskoos pidasime püha õhtusöömaaega. Silmad sulgesin poole kahe paiku ning tundsin, kuidas voodi mu endasse neelab. Magasin kui nott kuniks äratuskell mu üles ehmatas. Karke alla motiveeris hommikusöök ja tüdrukutega kokku lepitud kellaaeg. Magusasõber nagu ma olen, alustasin mina päeva hiigel vahvli ja väikeste pannikatega. Kui keegi arvab, et piirdusin selle taldrikuga, siis ei, söögi järel sai käidud kolm korda...
Ma ei jõua järgmist väljasõitu ära oodata ja loodan, et saame tüdrukutega veel see aasta kamba kokku, et midagi ühiselt ette võtta!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM