Pages

Search:

Oct 7, 2016

CAMEL x BLUE

Minu üle on võimust võtnud vaprusevärinad ja excitement järgnevate nädalate ees. Kui see nädal oli kalender kirjumirju ja siia-sinna jooksmist täis, siis järgmised nädalad on juba... sigrimigrid? 
Nädalavahetus saab alguse laupäeval kell 12 Joffega esinedes Horteses, kus toimub Eesti Loomakaitse Seltsi heategevuslik perepäev, mille raames Koeruse sõpradega näitame, kuidas see agility käib. Teisipäevast võib silma peal hoida minu snapchatil: suvimariliis, sest mitme teise blogijaga ootab meid ees tripp Riiga ning püüan ka teid snapchati vahendusel seal toimuvaga kursis hoida. Nüüd võtke kätte telefon, avage kalendris 19. oktoober, sest  just sel päeval kella 16st ootan teid Telliskivis Urban Kirbuturule koos oma lookas stangega!

Pildid sai tehtud eile enne Komeedis lõunatamist. Mantleid ja jakke on mul omajagu (seepärast peategi kõik kirbukale tulema, pretty please!), kuid tegu on minu täitsa esimese kaamlikarva üleriidega ja ma olen sellest absoluutselt vaimustuses! Vaimustust toitis veel seegi, kui avastasin kui hästi see sobib nii tumedama kui ka helesinisega, kas pole? Praegugi ketrab mul peas nii mõnigi värvikombo, mis selle mantliga ideaalselt sobiks. Näiteks, punane kampsun ja helehall sall. Jaaa! Ainult, et mul pole punast kampsunit... this needs fixing!?

Saint Laurent eyeglasses and everything else Reserved.
Triinu, I love you! Olen nende piltide eest väga tänulik!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM