Pages

Search:

Sep 7, 2016

OH SO FANCY

Eile kibelesin nii kangesti pilte teha ja kujutan ette, et mõnel jooksid kõrvad juba ****vett mu ''Kas sa pilte saad täna kell 12 teha? Aga kell 13? Kell 14?'' peale (Tšau, Kats!). Nimelt truu Bloggersmarketi liikmena aitasin ikka teistel ka nende stangesid tühjendada ja nüüd tahan näidata, mis siis mina kokku krahmasin. 
Seekord minu vasakule käele jäi Aljona, kes kavalalt selle kivikestega kleidi minu suunas oma stange otsale rippuma asetas. Kahe tunni jooksul käisin seda ikka mõned korrad näppimas ja siis Annaga niisama jõllitasime seda. Viimasel tunnil ma sellele enam vastu ei saanud ning marssisin oma saagi järele. Tegelikult ei saa ma üldse aru, kuidas see seal nii kaua uut omanikku ootas!?! 
Kleit ise on päris fäänsi, kuid sellele vaatamata patseerisin mina selles terve eilse päeva ja noppisin igast suunast komplimente. Kohe mitte ei jätnud ma seda mingisugust erilist päeva ootama, vaid püüdsin seda kanda täpselt nii, et päeval tööl oleks hea ja mugav ning millega õhtul Avoni sünnipäeva tähistada. Veel enne kui päike peitu puges saingi Lucinelt sabast kinni ja õnnestus eilne look piltidele jäädvustada. Muideks, veel eelmine nädal olin enam kui kindel, et mina selle särk-kleit trendiga kaasa ei lähe...

River Island dress / H&M body / Zara jacket, bag / Reserved boots / Asos choker / Christian Paul watch
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM