Pages

Search:

Sep 1, 2016

AUTUMN VIBES

Eelmisel nädalal toimunud Lindexi sügis-talv kollektsiooni esitlusel oli väljas ideaalne riidevalik peagi saabuvaks sügiseks. 22. septembril saab pidulikult tervitada uut hooaega ning miks mitte topilised sallid ja kampsikud uutemate vastu vahetada. Minu seljas olevad esemed on kõik allpool lingitud, mis tähendab, et need on ka poes olemas. Püksid, mille peale minu kallis elukaaslane söendas küsida ''Mis punkari püksid need on?'' veel e-poes ei ole, kuid jõuavad sinna peagi. Mina, kes ma iga päev teksapükse kannan, olen neist täiesti vaimustuses. Lisaks pehmusele on need ka minu lemmikus pahkluuni pikkuses. Sügis, siit me tuleme!

p.s. Käimas on KINGILOOS!
p.p.s. Tulge pühapäeval BLOGGERSMARKETILE ja sushit nosima!

Lindex trousers, sweater, scarf, sunnies / Reserved sneakers / Christian Paul watch / Moonstone Magic
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM