Pages

Search:

Aug 24, 2016

OOTD x ROSEGAL


Eile jõudsin koju teatega: ''Mul on uus kott!''. Elukaaslane kõndis rahumeeli magamistuppa ja naases sealt mõningate nude/roosas toonis käekottidega... Igatahes TÄPSELT sellist oli mul vaja ning käisin seda Zara e-poes rohkem kui ühe korra piilumas kuni selle eelmine nädal lõpuks ära tellisin ja eile hommikul järel käisin. Perfect! Mahutab korraga mu hiiglasliku kaamera kui ka läpaka.

Mõned nädalad tagasi kontakteerus minuga veebipood Rosegal, kes soovis, et näitaksin nende tooteid ka oma outfit'i postituses. Neile vastamisega läks mul küll rohkem kui nädal, sest kaupa on lihtsalt nii palju ja iga kord kui midagi leidsin, pidin 10x ümber mõtlema. Pingsalt jälgisin ka mõõdutabelit, et suurustega puusse ei paneks. T-särgiga olen ülimalt rahul ning istub see suurepäraselt! Pluusi tellides väga ei põdenud ka, sest oversized särgid meeldivadki mulle rohkem ja oleks selle ka suuremas suuruses välja kandnud. Kampsunis ma nii kindel ei olnud, sest üldjuhul one size esemed head ei kuuluta. Lootsin, et mõõdud peavad paika ning usaldasin tootefotosid ja halleluuja, taaskord perfect valik!

Rosegal t-shirt, sweater / H&M jeans, rings / Zara bag / Reserved boots, necklace / Asos choker / Lindex belt / Christian Paul watch, bracelet
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM