Pages

Search:

Jul 21, 2016

KATVOS x MARBLE COVER

Sotsiaalmeedias, näiteks instagramis, olen juba mõnda aega jälginud KATVOS'e tegemisi, mis lisaks laptopi ja telefoni kaitsekleebistele pakub ka kujundus ja fotograafia teenust. Ei mäletagi enam, kas see oli instagrami või facebooki feedi scrollides, kuid eelmisel nädalal nägid minu silmad just seda türkiissinise ja kuldsekirjut kleebist. MacBook on mul juba üsna soliidses eas ja elu näinud ning teadsin, et sinine marmor kaitsekleebis it is! Asusin tellima ja võtsin facebooki kaudu ühendust. Tagasiside oli väga kiire ning juba järgmisel päeval kleebis minu postkastis. Paigaldust ma ei peljanud, kuid siiski usaldasin selle meie pere kuldsetesse kätesse ja paari minuti pärast olingi kui uue seadme omanik. Vähemalt tunne oli kui uus! Telefoni kaitseb mul läbipaistev kummist ümbrist, kuid mul on tunne, et ka selle alla sobiks imeliselt kleebis kergelt alla kumama! 

Hind olenemata mustrist laptopile 20€ ja telefonile 5€.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

8 comments :

 1. Lasin ka tal enda MacBookile Marmor kaitsekleebise panna ja arvuti on kui uus (missest, et arvuti alles paar kuud uus on). Tunnen kuidas tahaks iga kuu seda vahetada, sest Katvosi kleebised on nii kaunid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, I feel you! Mõtlesin täpselt sama nende kleebiste vahetamise osas :D

   Delete
 2. Ma tellisin enda marmor mustri Etsyst. Aga mul on ka selle välja lõigatud õuna kuju. Sa võid ette kujutada kui raske see paigaldus oli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeees, need õuna auguga on next level keerulisemad :D

   Delete
 3. Nii tore, et oled hakanud tegema ka igapäeva elust postitusi. Vahepeal oli sul minu jaoks liiga palju outfiti postitusi ja sellist igapäevast juttu vähem:)

  Jätka samas vaimus! Väga ilusad pildid:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh innustava tagasiside eest!

   Outfiti postitused on minu enda lemmikud ja seega suuremas osas neid ka oli/on. Vahepeal oli tunne, et millestki muust justkui postitust teha ei tahagi. Praegu on aga igatahes tuhin peal ja mul on siiralt hea meel, et meeldib!

   Ilusat suve jätku!

   Delete