Pages

Search:

Apr 13, 2016

POP OF COLOR x RESERVED


Teate, minul kui blogijal on pidevalt kaks probleemi. Kaks äärmust, ei mingit kuldset keskteed. Nimelt, pilte kas ei ole või siis on neid liiga palju. Näiteks, tundub normaalne, et ühest outfitist lisada kuni viis pilti, eks? Mina jällegi enamus ajast ei suuda valikut teha, mis jääks alla seitsme. Nüüd tuli neid üheksa ja üldse ei taha ühestki loobuda. Hullud probleemid, jep. Igatahes loodan, et teie seas on selliseid, nagu olen ma ise, kes naudib ja hea meelega ketrab veidi kauem teiste pilte vaadates. Nüüd siis teie ees eilse päeva riietus, mida kattis veel nahkjakk, kuid mille heaga maha koorisin.

Wearing Reserved from head to toe.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

4 comments :

 1. Ma fännan su kleiti - nii ilusa lihtsa lõikega ja näeb su seljas nii hea välja! :) Ning mulle meeldib ka outfiti pilte scrollida, niiet lisa neid aga edaspidigi rohkem kui 5 ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, nõustun kleidiga! Ma isegi võtsin suurema suuruse, sest ei tahtnud, et see päris ümber-ümber oleks. Ja mul on hea meel, et suurem pildisadu peale läheb! :)

   Delete
 2. Sul on niiiii kena käekott, et piltide skrollimine pole mitte mingi vaev! Kui on head kvaliteediga pildid, mõnus riietus, siis võid julgelt kasvõi albumi alati üles laadida :D!

  L,xx

  ReplyDelete