Pages

Search:

Mar 2, 2016

TOPBEAUTY.EE x5 PRODUCTS


Sleek i-Divine ''Vintage Romance Palette''
Minu vanad head lemmikud on kõik erinevad nude toonis lauvärvid. Sellepärast osutuski seekord valituks kaheteistkümne julgema tooniga Sleek lauvärvi palett. Lilla on minu üks lemmikumaid toone ning peaksid ka minu sinakas-rohekas silmadega hästi sobima. Lisaks silmapaistvamatele värvidele võlusid mind kolm shampanjatooni ning sädelev valge, mis sobib ideaalselt andmaks sära silma sissenurkadesse. Tegu on tugeva pigmendiga toonidega ning peale kandes tuleks olla ettevaatlik, sest võivad pudeneda.

OPI Nailpolish ''Skating On Thin Ice-Land'' 
Olen maailma kõige laisem küünelaki kasutaja. Suvel on küll teised lood, aga talvel ikka naljalt ei viitsi. Olen veits kobakäpp ja rahutu ka, nii ongi kergem küüned värvimata jätta. Tuleb tunnistada, et OPI lakke ma ei ole varasemalt omanud ning mulle tundus, et kuivas see kiiremini kui mõni muu lakk, mida olen kasutanud ja minu rahutu hing ei pidanud kaua vaevlema, et teise kihiga peale sadada. Ilma pealislakita püsis veatult kaks päeva. Neljandal päeval võtsin maha.

Bellapierre Lipstick ''P.I.N.K'' 
Bellapierre roosa huulepulk on pigmendilt väga tugev, seega eelistan seda peale kanda kergelt tupsutades, et huultesse elu tuua. Huulepulk on pigem niisutav ning ei jäta huuli kuivalt praguseks. Lõhn on sellel imeline!

Bellapierre Mineral Blush ''Desert Rose''
Mineraal põsepuna olen siiani kõige vähem kasutanud, kuid seda seetõttu, et põsepuna valik meigikotis on päris suur (ei tohiks justkui nuriseda) ja käsi haarab tavaliselt selle järele, millega olen rohkem harjunud. Plussiks on selle kerge ja õhuke tekstuur ning annab põskedele ilusa kuma.

Sleek Blush By 3 Palette ''Pink Lemonade 369''
Mul on vist põsepunadele nõrkus. Mul on neid ikka igas toonis kogunenud. Sellel paletil on üks kreemjas ja kaks kergelt sädelevat ja väga hea pigmendiga tooni. Kreemjat pelgasin alguses kõige rohkem, kuid tegelikkuses jääb see põsel ilusalt loomulik ning ei teki nahale silmnähtavat ''meigikihti''. Tumedamat tooni kannan põse kontuurimispiirile ja heleroosat põsesarnadele.

*Tooted on saadud kingiks Topbeauty.ee -lt ning minu enda valitud.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM