Pages

Search:

Mar 7, 2016

PALJASSAARE MOOSEKANDID


Nädalavahetusel oli kange tahtmine matka järele ning kuna aeg ei olnud kõige armulisem, siis pikema väljasõidu asemel sai seekord 3h mütatud Paljassaare poolsaarel. Kes käinud ei ole, soovitan minna! Jalutatud sai mööda imeilusat rannajoont, sumbatud roostikus ja metsaradadel. Minu lemmikumad rajad ongi just sellised, mis nõuavad suuremat pingutust ja koosnevad erinevatest võimalustest. Kui jala saab märjaks, siis on õige asi! Nii ''hästi'' mul küll tavaliselt ei lähe tänu minu 100% veekindlatele matkasaabastele, aga you get the point ;)

p.s. Olen juba mõnda aega snapchatis: suvimariliis ja kui keegi otsib matkaselli, siis meie Joffega oleme käpad!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

2 comments :

  1. Joffe ja sina olete nii vahvad, et sotsialiseerute teiste neljakäpalistega. :) Ma tohutult ootan meie esimese koera saabumist, et saaks koos metsas mütata. Hetkel veits pelgan üksi metsa minekut. Muidugi siis pean ka hakkama uusi karvaseid sõpru otsima. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ikka üritan jah, teistega koos nii palju toredam :)

      Delete