Pages

Search:

Feb 12, 2016

RIVER ISLAND x DARK BLUE DENIM


Mis on pildil teisiti? Jah, näete mu jalas kõrgeid kontsi. Jah, mu huuled on tumedad. Ei, ma ei plaani neid ilmselt veel nii pea korrata. Kõrge konts on ilus, aga minu jaoks ebamugav. Samuti ei ole ka tume huul minu pärusmaa. See, aga ei tähenda, et aegajalt midagi uut proovida ei tahaks.

Juba aastaid olen kandnud pigem kõrge värvliga püksipaare. Seda, et tegu on madalatega, sain aru alles proovikabiinis. Olin juba selle tunde jõudnud unustada. Üldine tumedates toonides look sai uue hingamise heleroosa pastelse pluusi näol. Selline lõige on minu üks totaalseid lemmikuid. Kindlasti ärge jätke kahe silma vahele ka pehmemaid detaile mantlil! p.s. Saladuskatte all võin öelda, et viimane River Islandi outfit Annalt on äärmiselt vavavuumbääm, tasub silmad lahti hoida!

Aitäh Karolin, et minust nii toredad pildid välja manasid! Kui Keeniamaalt tagasi oled, röövin su!

8-21.02 on River Islandis kõik teksapüksid -20%!

River Island jeans / blouse / coat / bag / boots

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM