Pages

Search:

Feb 12, 2016

RIVER ISLAND x DARK BLUE DENIM


Mis on pildil teisiti? Jah, näete mu jalas kõrgeid kontsi. Jah, mu huuled on tumedad. Ei, ma ei plaani neid ilmselt veel nii pea korrata. Kõrge konts on ilus, aga minu jaoks ebamugav. Samuti ei ole ka tume huul minu pärusmaa. See, aga ei tähenda, et aegajalt midagi uut proovida ei tahaks.

Juba aastaid olen kandnud pigem kõrge värvliga püksipaare. Seda, et tegu on madalatega, sain aru alles proovikabiinis. Olin juba selle tunde jõudnud unustada. Üldine tumedates toonides look sai uue hingamise heleroosa pastelse pluusi näol. Selline lõige on minu üks totaalseid lemmikuid. Kindlasti ärge jätke kahe silma vahele ka pehmemaid detaile mantlil! p.s. Saladuskatte all võin öelda, et viimane River Islandi outfit Annalt on äärmiselt vavavuumbääm, tasub silmad lahti hoida!

Aitäh Karolin, et minust nii toredad pildid välja manasid! Kui Keeniamaalt tagasi oled, röövin su!

8-21.02 on River Islandis kõik teksapüksid -20%!

River Island jeans / blouse / coat / bag / boots

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

14 comments :

 1. Haha xx my pleasure! Ilusat inimest on hea pildistada!

  ReplyDelete
 2. Ma arvan, et selle kontsaga peaksid päris kindlasti sõbraks saama! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nutan ja ei saa :D Muidugi pildi tegemise ajaks võiks kontsa alla ajada, aga tunnen, et see nagu oleks valetamine, sest see pole päris mina. Päris mina on nii madalatega kui võimalik :D

   Delete
 3. Väga ilusad pildid. Komplekt sobib sulle suurepäraselt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Mulle ka pildid meeldivad väga-väga! Fotograaf tegi hea töö :)

   Delete
 4. Mis huulepulk see on? Väga kift värv!

  ReplyDelete
  Replies
  1. H&M'i matt huulepulk. Peaks olema see: http://www.hm.com/us/product/89441?article=89441-G#article=89441-G
   Kui ei ole see, siis parandan end õhtul :)

   Delete
  2. Ma olen mitu korda H&Mis nende huulepulkasid uurinud, aga ikka ostmata jätnud. Kas need püsivad ka hästi?

   Delete
  3. Ma ostsin ka nii, et eeltööd ei teinud ja teiste kohta ei tea öelda, aga see konkreetne püsis isegi liiga hästi peal. Ehmatasin natuke ise ka ära kui tume see jäi ja siis oli raskusi heledamaks saamisega :D Aga nüüd tahan küll mingit matti heledamat tooni ka :)

   Delete
  4. Haha :D See on ju hea uudis, kui hästi püsib! Aga aitäh vastamast! :)

   Delete
 5. Nii ägedalt sünge vaibiga pildid! Ja olen ka kontsa Mari-Liisi poolt ;)

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, mulle ka tohutult meeldib nende piltide toonid ja vibe! Noo, seda kontsa asja veel vaatab xD

   Delete