Pages

Search:

Feb 2, 2016

LILAC FAUX FUR VEST


Eilne tegus esmaspäev andis avapaugu väga hoogsale ja tegusale nädalale. Töökalt produktiivsele hommikupoolikule järgnes esmakordne külastus ja meeliülendav lõuna Kohvik Augustis. Minu keele viis alla instagramis demonstreeritud roheline salat grillitud halloumi juustu ja peediga. Lihasöödikuna ma millestki puudust ei tundnud ning nagu pildilt näha, halloumi juustuga ei koonerdatud. Tööpäeva lõpus sai veidi üle kahe tunni veedetud Viru Keskuse River Islandis ning oh my, milline workout! Miks ma seal olin, saan teiega jagada juba järgmisel nädalal!

Samal ajal kui mina oma salatit õgisin, õgis Anna mind, sest minu eilne look pani ka tema veidi kihelema. All black everything Anna oleks ka ise heameelega selles mustas riietuses end väga koduselt tundnud, millele hele lilla karv mõnusat krutski vibe'i ainult juurde lisas.

New Yorker vest / Zara trousers / Mango bag / Lindex belt / Aldo boots


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM