Pages

Search:

Jan 6, 2016

ALL THINGS COZY


Kas olen ainuke, kellele tundub, et postitustele pealkirja mõtlemine võib teine kord olla paras pähkel? Seekordne pealkiri tuli kiirelt. Kui nüüd ise end pealaest jalatallani analüüsida, siis jah, kõik kisendab minu jaoks mugavuse järele. Suur sall✓ massiivne kasukas kõrgekaelusega kamps soojad saapad kõike mahutav kott - mõnus kubujuss.

Pildistamistel olen valmis ohverdama oma kõrvalestad ja näpuotsad. Kannan küll mütsi kogu aeg, aga ei suuda sellega kuidagi piltidele jääda. Ma pole absoluutselt mütsigeeniline. Samas viimasel ajal on isegi prillid piltidel meeldima hakanud, mis tavaliselt kohe taskusse lendavad. Viimasele ehk aitab kaasa mu väikevend, kes jõuludel avaldas arvamust, et olen prillidega ilusam kui ilma. Boys. Mõnusat külmapüha ja tõmmakem mütsid silmini (need, mis aeg-ajalt kotis on)!

Asos faux fur coat / Lindex sweater, scarf / Zara jeans / H&M bag / Reserved boots

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM