Pages

Search:

Dec 16, 2015

OVER THE KNEE


Eile kleidis tundsin end kui lillelaps. Kannan kleite vähe, liiga vähe. Peab tihedamini! Eile otsisin välja kõik oma kleidid, mis kõlab justkui, nagu mul oleks neid lademetes, kuid paar-kolm lemmikut said riidekapis kohad eespool. Põlvikute kandmist olen juba head mitu kuud oodanud. Võtsin hoogu. Paar kuud tagasi olin ostmisega lausa nii hoos, et eile hommikul pidin mitme paari vahel valima. Mustad olid seekord välistatud. Mulle endale on hirmsasti see toonidega katsetamine meeldima hakanud ja naudin nende kombineerimist. 
Head nädala selgroo murdmist!

Zara coat / Reserved sweater, dress, boots / Lindex bag, stockings

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM

8 comments :

 1. OMG! Mu lemmikoutfit EVER! Need värvid....

  ReplyDelete
 2. Tahaks sama öelda, mis P-R, aga samas ei julge, sest ma olen seda statementi Sinu blogis vist juba nii mitu korda kasutanud. Ehk siis Sa ikka jätkuvalt suudad üllatada oma outfitidega ja aina paremaks läheb. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, nii tuus! Mu missioon ei ole küll üllatada, aga endal on ka fun ja nii vahva kui see nii mõjub :)

   Delete
 3. Tõesti ideaalne taust sellele outfitile, värvid tulevad nii ilusti esile :)

  ReplyDelete
 4. Mulle niii meeldivad need pildid! See lumine-sügisene Kadriorg sobib nii ilusti!

  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete