Pages

Search:

Nov 6, 2015

POLHEM PR x CHRISTMAS


Eelmises postituses sai juba öeldud, et jõuluhooajaga on algust tehtud. Kolmapäeval esitles Polhem PR Hotellis Kolm Õde poodidesse jõudvaid jõulu- ja peokollektsioone. Seekordne üritus eristus enim just asukoha valikuga. Väljapanek toimus hotelli Piano sviidis, kus vastuvõturuumis ehk elutoas sai imetleda riideid ja aksessuaare, magamistoas pesu ja ilutooteid ning vannitoas imeliselt lõhnavaid hooldustooteid.

Kollektsioone esitlesid: Bastion, CHANGE Lingerie, Cortefiel, Halens, Marks and Spencer, Mulberry, New Yorker ja River Island, Rimowa, LUSH, Oriflame, Batiste ja Purederm, Crème de la Crème. Jõulutunde loomisel aitasid kaasa veebipood Perfect Home Eesti ning sisustussalong Astieks Dr. Vranjese ja Lalique’i koduaksessuaaridega.

Tuleb tunnistada, et mind tõmbasid enda poole kõige rohkem pastelsed toonid, pärlid ja kivikesed. Minu ühed suured lemmikud olid esimesel pildil olev River Islandi heleroosa kasukas ja New Yorkerki kott ja üllatus-üllatus, roosa kasukas! Järeldan sellest, et vajan oma ellu rohkem roosat! 

Lasen ka teid nüüd jalutama:
Imelised Lucine ja Aljona
 Fotode autor: Helen Kattai ja mõned minult
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram