Pages

Search:

Nov 11, 2015

FUR-EVER FRIEND JOFFE

Uskumatu, Joffe on peagi pooleteist aastane. Iga nädal küsib keegi, kuidas tal läheb ja kui ei küsi, siis räägin temast ise (kogu aeg). Teinekord (nt tööl) näitan suures õhinas kellelegi videot, millega Joffe on jälle hakkama saanud, kuid teised sellest nii ekstaasi ei satugi. Hakkab piinlik, teen oma jube-naljakat naeru ja teeme tööasju edasi.

Tean, et päris palju on neid, kes koerateemalist postitust oodanud on. Alustan peaaegu algusest. Joffe on läbinud A-koer kutsikakooli, kus korraga oli tunnis kaks koera, ehk tund oli palju personaalsem ja intensiivsem. 

Selle aasta augustikuus hakkasime käima Koeruse agilitys. Oh my, see oli kindlasti üks õigemaid otsuseid. See emotsioon, mis koeral autos tekib kui trennile lähemale jõuame, on sõnu kirjeldamatu. Mina muidugi trennis suren, sest koer on kiire ja pean temast veel kiirem olema (tihti komistan iseenda otsa), kuid naudin seda täiel rinnal. Juba eelmisel kuul saime ka esimese võistluskogemuse. Võistlusrada koosnes 14 tõkkest ja viimane läks meil metsa ja kuna tegu oli esimese korraga, siis ei teadnud ma, kuidas viga parandada ja kas üldse. Lahkusime rajalt, kus viimane tõke jäi ületamata ning eeldan, et saime disklafi. Pole hullu, esimese korra kohta läks meil siiski suurepäraselt, huvi ja hasart on laes ning juba novembri lõpus on ootamas teised võistlused. Esimest võistlust näeb SIIT.

Koera võtmine on minu jaoks tähendanud seda, et 3975x ütlen ''aii lavv juuu'' (olen veits imelik, ei häbene), 826x päevas ütlen Matisele ''tule siia! vaata, kui nunnu'', 573x päevas teen Joffest pildi ja saadan kellelegi.... Kui paljud enne koeravõtmist ütlesid, et siis sa ei saa seda, teist ja kolmandat teha, siis minu puhul see ei kehti. Mina olen palju aktiivsem nüüd, kus mul on koer. Ma tahan, et meil oleks kogu aeg midagi teha, kellegagi mängida, jalutada jne.

JOFFE ON...
- brabandi grifoon
- sündinud 14.06.2014
- hakkaja isane 
- saadud sõbra kaudu (Tsau, Anete!), kes andis teada, et kutsikas otsib kodu
- kaisuloom, magab voodis, padjal, teki all ja teki peal
- porgandi- ja õunavaras

JOFFEL ON...
- rohkem sõpru kui mul (vist nali, vist pole ka)
- kalduvus lakkuda KÕIGI nina- ja kõrvaauke (võib olla väga valus kogemus)
- maailma armsaim nägu, kõrvad, nina, saba
- instagramis oma hashtag #petitjoffe

Palusin ka Matisel lõpetada lause ''Joffel on..'', mille peale ta vastas ''pissihäda''... bye-bye!


Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram