Pages

Search:

Oct 19, 2015

KUMA BUTTERFLIES


Minu KUMA liblikate kogu on kingituse näol saanud uusi liikmeid ning mul on tunne, et neid ei ole kunagi liiga palju. Ma tean täpselt, mis mul veel puudu on: punane!

KUMA liblikate seas on uued tuuled! Lisaks ilusatele värvidele on sügiskollektsiooni valikusse jõudnud ka tagasihoidlikumaid toone ja midagi must-valge austajatele. Ööliblikalt on raske silmi ära saada, nii kaunis! Uusi tiibu saab juba piiluda KUMA facebooki lehel ning peagi on neid maanduma oodata ka getkuma.com veebis!


Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

3 comments :

 1. KUMA liblikaid ei ole tõesti kunagi liiga palju (:
  Ma algselt ei olnud uutest ööliblikatest väga vaimustuses aga mida rohkem ma neid näen, seda enam ühte ka endale tahan! Kärsitult juba ootan kogu uue kollektsiooni kodukale ilmumist, et lisaks mustale kaunitarile midagi veel juurde tellida.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, mul on tunne, et ka mina vajan neid veeeel. Isegi kui parasjagu ei kanna, on ikka ilus neid vaadata :D

   Delete
 2. Üks kaunim kui teine! :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete