Pages

Search:

Sep 10, 2015

CURRENTLY MOST USED MAKEUP


Viimased paar nädalat haaran hommikuti ühtede ja samade toodete järele. Sahtel ajab üle ja paratamatult kõike kasutada ei suuda. Punnis meigikott või mitte kinni mahtuv sahtel suudab aga pakkuda head vaheldust. Nii jäävad ära ka paanikahood kui meigikoti kuhugi unustad (mul alles juhtus nii).

Artdeco Perfect Teint Concealer - kannan seda näole esimesena, katmaks oma siniseid silmaaluseid. Latuke lisan ka laugudele ja kuni kulmupiirini. Hommikuti võtab see näolt väsimuse märgid ja lööb silmad särama.

La Mav Organic BB Creme - mõnda aega seises see sahtlis, sest mind kimbutasid punnikesed lõual ja ma ei uskunud, et BB kreem midagi katta suudab. Eksisin! Katab väga hästi ning jättis nahale kerge ja loomuliku jume.

Oriflame Giordani Gold Natural Bronze -  toode peitis end imelises Polhemi pressipäeva kinkekotis. Esiteks, mulle meeldib selle toote välimus, need kuulikesed on nii ilusad! Teiseks, paitab see kui päike nägu! Pigment on sel tugev ning ei vaja tugevat pintsli hõõret.

Soap & Glory Wonderbronze - tõi mulle Anna Inglismaalt, aitäh!! See on minu jaoks 2 in 1, sest saan seal nii põselohkudesse jumet kui ka põsesarnale sära!

Avon True Color Mocha Latte Eyeshadow -  seda kasutan juba iidamast-aadamast.  Kui varasemalt ma lauvärvidele tähelepanu ei pööranud, siis nüüd on vastupidi. Pea igal hommikul kannan nr3 tooni laugude siseküljele ja nr4 välisküljele. Korraliku õhtumeigi saavutamiseks kasutan kõiki toone. 

Essence Get Big Lashes Volume Curl Mascara - ripsmed on mu näo KÕIGE jonnakam osa. Mu ripsmed on pikad ja pigem kahtlaselt sirgelt hoidvad. Näiteks, tean, et kitsad kummiotsikud mulle ei sobi. Mulle sobib tihedate harjastega ots ning täpselt selline see ka on.

Maybelline Browdrama Sculpting Brow Mascara - kulme värvin keemiliselt, mis tähendab, et hommikuti nende pähe joonistamise etapp jääb vahele. Küll, aga meeldib mul need omale kohale kammida.

Tunnen, kuidas mul on täiega hoog peal ja ma tahaks terve oma sahtli siia laotada. Lõputult kerima ei viitsi siia ilmselt keegi jääda ning säästan teid sellest. Järgmisel korral juba midagi uut!


Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram