Pages

Search:

Aug 28, 2015

VAPIANO UUDISROAD



Täna avanes võimalus külastada Solarise keskuse Vapianot ning degusteerida uusimad roogi. Kõik see, mis te nüüd silmadega sööma hakkate, ootab teid Vapianos alates 1. septembrist! Loodan, et teil on kõhud täis, sest vastasel juhul läheb teil siin raskeks, uskuge mind. Teie ees on 6 imetabast rooga!


ZUPPA DI ZUCCA - kergelt vürtsikas kreemine kõrvitsasupp porgandi, apelsini ja kookospiimaga. Kaunistatud peterselli ja kõrvitsaõliga. Põhimõtteliselt sööksin ma seda suppi veel siiani, aga jumal tänatud, et kauss ei ole maakera suurune. Minu top kuues saab supp 2. koha!

INSALATE DI PESCE - praetud kohafilee rohelise salati, kurgi, paprika, kirsstomatite ja marineeritud fenkoliga. Kastmeks isetehtud balsamiäädika-apelsinikaste. Salat saab väärika koha nr 6! Miks? Sest mulle lihtsalt maitsevad pastad ja pizzad rohkem.

PASTA MESSICANA CON SCAMPI - kergelt vürtsikas pasta röstitud krevettide ja peekoniga koos valge rummi, sidruni, tšilli ja värske mündiga. Arvake ära, kes oli kokk!?! MINA! Tuleb tunnistada, et päris uhke tunne oli koos teiste kokkadega ritta võtta ning hiljem serveerida iseenda tehtud pastat. Olen uhke! Pasta saab koha nr 4! Oleks seal olnud bolognesepoiss, oleks 1. koht garanteeritud!

RISOTTO DI ZUCCA -  kreemjas kõrvitsarisoto porgandi ja punase karriga. Maitset lisab värske koriander. Soovitavalt koos röstitud kanafileega. Kes oli kokk? Anna! Tegu on mu elu siiani kõige parema risotoga ja väärikas koht nr 3!

PIZZA POLLO ARROSTO SUPREMO - uus versioon Pollo Arrosto pitsast: lisatud teravat chorizo vorsti ja ricotta juustu ning maitsestatud pitsa suitsuse paprikaga. Kes oli kokk? Britta! Pilt räägib juba enda eest, i-me-li-ne! Koht nr 1, nomnomnomm!

CRUMBLE DI MELE - krõbeda kattega ahjus küpsetatud õunad kaneeliga. Serveeritud koos vahukoorega. Tegu oli kuuenda roaga ehk kõht oli juba ''parajalt'' punnis ja ma olen kindel, et koogi õiged maitsed hakkasid kaduma, sealt ka koht nr 4.

Kellel läks kõht tühjaks?

 Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram