Pages

Search:

Aug 10, 2015

SKINCARE: MÁDARA​

Mina, kes ma aastaid tagasi aknega võitlesin, valin hoolega oma näohooldustooted. Kasutasin pikka aega ühe brändi tooteid, sest usaldasin neid. Kartsin proovida midagi uut, sest hirm, et akne naaseb, oli suur. Kasutades aastaid ühte ja sama toodet, võib sel olla ka negatiivne mõju, toode enam ei toimi. See ei tähenda, et toode halb oleks, kuid nahk on sellega niivõrd harjunud ja immuunseks muutunud. Raske südame ja hirmuga võtsingi vastu otsuse proovida vahelduseks midagi muud. Teadsin, et kui läheb jamaks, saan alati oma vana harjumuse juurde pöörduda.

Valituks osutus MÁDARA​, mida olen nüüdseks kasutanud kaks kuud. Minu õnneks on muutused olnud positiivsed. Laup ja põsed on täielikud klaarid. Aeg-ajalt lõuapiirkonda tahab tulla kutsumata külaline, kuid ka tema saab just mudamaskiga kontrolli alla ja lahkuma.

Purifying foam - kõige esimesena puudutab nägu puhastusvaht, mida kasutan nii hommikul kui ka õhtul. Juba vanast harjumusest loputan näo kõigepealt sooja ja seejärel külma veega. Näo kuivatan õrnalt, mitte kõvasti rätikuga nühkides.
Clarifying toner -  kui nägu puhas, siis järgmisena kasutan näotoonikut. Kui vaht jätab õige pisut naha kuivaks, siis toonik balansseerib selle ideaalselt. 
Eye contour cream - silmaümbruskreemi olen järjepidevalt kasutanud juba mõned aastad. Mäletan, kui kosmeetik mulle aastaid tagasi lausus, et pigem kreemi kasutama hakata kui kortse pole, mitte siis kui nad juba on. Minu nägu on äärmiselt miimikarohke ja suu on mul pidevalt kõrvuni ning kindlasti on silmaümbruskreem ära teinud suure töö.
Ultra purifying mud mask - sügavpuhastavat mudamaski olen hakanud kasutama vähemalt 1x nädalas. Kiusliku punni tekkides kasutan maski ainult selles piirkonnas ja punn saab kontrolli alla ja kaduma. Mudamask aitab leevendada põletikulisi protsesse, soovitan kõigile, kes aeg-ajalt nendega maadlevad!
Brightenin aha peel mask - ka koorivat maski kasutan iga 2-3 nädala tagant. Kui mudamask aitab leevendada põletikulist punni, siis koorivmask aitab vähendada, näiteks laike ja arme, mis võivad punnidest tekkida. 

* Kõikide toodete täpset koostist ja kuidas kasutada, saate lugeda tootele klikkides.

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram