Pages

Search:

Aug 5, 2015

LOOK: boyfriend jeans & white lace top

Ei ole mingi saladus, et olen täielik püksiinimene ning teksaseid ei ole mul kunagi liiga palju. Just suviti on boyfriend teksad minu lemmikud, sest jalad saavad siis kitsamatest hingata. Valge pits pluus ja laiemad lõhkised püksid on alati kindel valik ning minu silm puhkab, Matise omad ilmselt mitte (haa). 
Lindex jeans, bag / Reserved jacket, sandals, watch / Vero Moda shirt / H&M sunnies

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

4 comments :

  1. Ma ei tea miks, aga see viimane pilt on kuidagi eriti hea! Ja nii armsalt hoiad oma parema käega sellest käsipuust kinni :D

    ReplyDelete
  2. Nii armas outfit - see naiseliku pitsi ja coolide poiss-sõbra teksade kombinatsioon on nii hea!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete