Pages

Search:

Jul 28, 2015

Look: Boho Chic

Eile hommikupoolikul sai kolatud mööda ehituspoode ning luubi all olid põrandad ning plaadid vannituppa. Nii hea on käia ja vaadata kui ise enamvähem (täpselt) teada, mida soovid. Tee viis ka Moetänavale, sest Matisele tahtsime uut triiksärki pulmadeks. Mida ei leidnud, oli triiksärk! Küll aga saime kõike muud. Kogemata ja planeerimata leidsin ka mina omale Anna pulma kleidi ning just sellise, mida olin vaimusilmas varasemalt ette kujutanud. Kleidi leidmisest loobusin juba ammu ning olin enam kui kindel, et pulmad veedan valgetes pükstes. Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, sest ooo, te ei kujuta ette, milline püksiinimene ma olen, kuid hinges lootsin siiski ka selle Õige leida. Pulmaärevus ilmutab end iga päev veidi enam ning ka tüdrukuteõhtuni on jäänud loetud päevad. Instagramis #kaljuveepulm voog aina täieneb ning ka mina ei jõua ära oodata hetke, mil ilmutab end kaunis pruut Pocahontas aka Anna, kuid seda ilmselt juba laivis, kes teab!

New Yorker vest / H&M dress, bag / Only jeans / Reserved sandals / Tropic sunnies / Lindex earrings

 Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram