Pages

Search:

Jun 10, 2015

Tassikoogid @ Al Bastione

Kui omale kalendrisse 9. juuni peale Tassikoogid Al Bastiones märkisin, siis ma ei kujutanud ettegi, mis meie (bloggersmarketi tiimi) jaoks on ettevalmistatud. Arvasin, et sööme ühe-kaks koogikest ja palju lobisemist sinna kõrvale. No, mitte päris. Al Bastione oli laua katnud soolasega, ning mina, kes ma olen täielik hull pizza ja ka pastade järele, pildusin silmist õnnesädemeid. Lisaks pizzale, oli teine suur lemmik friiiiikad! Friikartulid laual on alati hitt! Ma söön kõike, eriti igast E-aineid, mis tähendab seda, et ma ei pööra erilist tähelepanu selle, mis koostisaineid ma tarbin ning kohe kindlasti ei saa ma ennast nimetada tervislikuks toitujaks. Küll aga jäi mulle kõrvu, miks Al Bastione pizzad on tervislikud. Kiviahjus valmistatud pizzad koosnevad mitmest jahust, mis pidi olema hea seedimisele ning suvevormile paremini mõjuma (jee!). Mina, kui Itaalia köögi austaja, satun sinna kindlasti veel ja veel, sest lisaks pizzale meelitavad mind sinna suveaias toimuvad live kontserdid.
Soolaselt magusale. Ühe tassikoogikesega siiski ei piirdutud. Ma parem ei hakka nimetama kui mitu makrooni, vahukommi või pulgakoogikest ma ära sõin. Lihtsalt, veidi piinlik hakkaks. Koju kaasa toodud koogikesed kadusid kiirelt, ise sain ainult ampsukese. Pildil, kus on valge kreemiga kaetud koogikesed, saime kõik ise hiljem ära kaunistatud. Iga kook ise nägu. Minu lemmikumad magusaampsud olid makroonid ja pehmed vahukommid, mis sulasid suus. Osades tassikookides oli peidus ka üllatus. Nimelt oli koogikesi, mille amps pani suu seest prõksuma. Mäletate lapsepõlvest seda pakendis olevat kommipuru, mis suus praksuma hakkas? Jep, just need olid ka koogikestes.
Tassikookide cupcake butiik asub Tartus Tasku keskuses, kuid ega tallinlased heast kraamist ilma ei jää. Tassikoogi hõrgutised on müügil Al Bastiones (Viru 23) ja koogikeste tellimusi saab teha täpselt selliseid, nagu just Sulle meeldivad!
Siin on kenasti näha koogike enne ja pärast mind.
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram