Pages

Search:

Apr 24, 2015

Daydreaming: LOOK

Suurima heameelega just nii ma praegu ringi kalpsata tahaksingi. Tunnen, et iga valitud ese on äärmiselt mina. Esimest korda nende aastate jooksul postitan kollaaži. Varem lihtsalt ei köitnud see mind piisavalt, ei olnud tahtmist. Nüüd käis aga välk selgest taevast ja pean tõdema, see on sõltuvust tekitav! Loodan teid igapäevaselt nendega tüütama mitte hakata, kuid võib-olla siiski kord nädalas kui inspiratsioon peale lendab. Kui teil on stiilivihjeid/märksõnu, siis võite neist teada anda!

jacket Lindex / jeans H&M / t-shirt River Island / sunnies River Island / necklace  Mango / bag Mango / boots Stradivarius
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

13 comments :

 1. Nii palju risu:) osta parem vahem aga kvaliteetsemaid asju, see pidev highstreetis ringi kappa
  Mine on nii odav...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selline aga on just minu stiil. Ma saan aru, et ilus on mõelda, et ostan vähem, kuid kallima toote, aga ma pole selline. Mulle meeldib kui mul on valik ja ma tüdinen ühest asjast väga kiirelt.

   Delete
  2. eieiei, see replay oli esimesele kommentaarile :D :D

   Delete
  3. Hahaha! Ma olin kaitsepositsioonis :D

   Delete
  4. ma panin replay esimesele kommentaarile, ei tea, miks see tuli kohe peale su kommentaari :( :D

   Delete
 2. Mina ka ei saa aru sellest: "Osta vähem ja kalleid kvaliteetseid asju". Miks ma peaksin oma raha kulutama MÕTTETULT kallitele firma riietele kui mul on võimalus osta ägedaid ja ilusaid asju palju soodsama hinnaga :) Mina olen samuti selline, kes väga kiiresti tüdineb asjast ära ja mis ma siis peale hakkan oma ala Ralph Laureni kalli pluusiga kui mulle ta üks hetk enam ei meeldi? Jätan palju raha lihtsalt kappi seisma? Iga üks ikka otsustab ise kuidas ta elab ja mida, mis raha eest ostab. Ja ma pakun, et enamustel noortel naistel ei ole raha kotiga seljas, et neid nn kvaliteetseid ja kalleid kotikesi, pluusikesi ja püksikesi osta :) Igaüks elab vastavalt oma võimalustele ja soovidele :) Kui sul on palju raha, siis jumala eest, mine osta oma firmariideid :)

  Tubli oled Mari-Liis :) Mulle just meeldib kui blogija kannab riideid, aksessuaare, mida saab endale soetada iga tore blogilugeja ;) Mitte, et loen toredat blogi, näen ilusaid riideid ja kotte, lähen alla pandud lingile ja pean toolilt maha kukkuma kui PALJU võib mõni ese maksta, see ei motiveeri väga ja ei pane ka blogi edaspidi lugema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Järgmist wishlisti koostades mõtlen sinule! xD

   Delete
  2. Katki lähevad ju kõik riided ikka ühtemoodi. Ei näe mina vahet, miks kallim on parem kui odav. Ka odav võib olla väga hea. Ei mõju minu peal ka argumendid, et ma "toetan lapstööjõudu" jne, sest jah, ma ei pea õigeks, kuidas osades riikides töötatakse, aga jumala eest, midagi pean ma omale ju selga ajama ja kui mul ei ole raha 100 eurise t-särgi ostmiseks, siis jah, käin kolme eurisega. Ja kusjuures mu kapis on selliseid särke (kolme euriseid siis) päris mitu ja kolm neis on mu kapis juba 3.aastat vist isegi ja täitsa kobedad ning kannan neid tihti.

   Ja mulle meeldib ka blogidest leida pigem neid odavaid riideid, mida ma endale ka muretseda jõuan. Ja noh, ütlen ausalt, et ma jahin alati odavaimat hinda ja olen väga suur soodukate fänn :)

   Delete
 3. 25 € t- särk pole üldse nt odav ju :D on ikka häda inimestel.

  ReplyDelete
 4. Mul need prillid juba mõnda aeg olnud ja juuuuuuuumaldan neid.

  ReplyDelete