Pages

Search:

Apr 12, 2015

Behind the scenes @ BLOGGERSMARKET photo shoot

BLOGGERSMARKET-i tiimi ühispildistamine on selja taga ja emotsioonid möllavad veel praegugi. Kõik sujus ladusalt kuni selle hetkeni, mil mu juuksed loobusid koostööst. Proovisin lokke, tukk pani hullu. Proovisin krunni, ikka ei sobinud. Jumal halastas ja appi tõttas Anna, kamm ühes ja lakk teises käes. Kõigepealt saavutas ta mitte nii kauni linnupesa, seejärel punus koheva patsi küljele. Jah, see nüüd mu uus lemmiksoeng, kuid kahjuks igapäevasest linnupesast (aka tupeerimisest) peab siiski loobuma.
Kui tuusad on aga need prillid??!? Sama tuusad kui Helene ise! Mul on plaan need endale skoorida. Kuidas, ma ei tea, aga unistama peab! Ilusaks tegi mu kaunis ja andekas Mädleen Mustonen. Ühel päeval oskan ka mina tõmmata nii imelist ja veatut lainerjoont! Nüüd pole muud kui oodata fantastilise fotograafi  Maikeni pildistatud tulemusi. Kannatlikult.
Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram