Pages

Search:

Mar 7, 2015

TANKIST

''Sa oled nagu tankist.'' ütles mulle täna kaaslane kui kodust väljusime. Ta on alati aus ja aldis ütlema kui talle midagi ei meeldi. Talle ei meeldi enamus mu riietest ja kõik, mis on must ja nahast. Ehk siis kõik see, mis mulle meeldib. Glamuurile ma tõesti rõhku ei pannud. Pigem mõtlesin ''koerad võivad teha minuga kõike''. 
Nüüd olen Joffega lebos ja hakkan kohe The Walking Dead-i vaatama. See sari on nii nõme ja ajab mind nii närvi, aga mul ainult 2 hooaega veel jäänud (hahaha), et järje peale saada. Siinkohal teeksin sarja soovituse. Orphan Black on niiiii hea! Varsti tulemas ka uus hooaeg. Kõik sarja soovitused on teretulnud, isegi kui sa arvad, et ma juba vaatan seda!
 scarf Lindex / coat Zara / sweater Reserved / bag, jeans New Yorker / boots Aldo