Pages

Search:

Mar 21, 2015

Some of my favourite Essence beauty products!

Essence beauty brunch ürituselt sai täpselt nii palju meigitooteid kui ise omale koti sisse valida suutsid. Jah, päris palju. Ma ei ole neid kõiki üle lugenud, kuid näitan teile kümmet toodet, mis olen ära proovinud ja millega olen üüratult rahul. Tegu on ka soodsa brändiga ehk üle viie euro naljalt ükski toode ei maksa. Piilu ka Essence facebooki lehte, et näha, kus neid on saada.
Mina, kes ma tavaliselt silmi pähe joonistades piirdun väheste toodedega, kasutasin korraga lausa kolme lauvärvi. Kõik need kombineeruvad omavahel ideaalselt. Pigment on ka tugev ning kestab peal hommikust õhtuni.
eyeshadows ''02 cake pop'' / ''03 crème brûlée'' / ''04 sweet like chocolate''
Ripsmetušš tegi silmad ette mu aegade kõige lemmikumale Max Factori ripsmekale. Ütleme nii, et vana tušš on jäänud sahtli tagumisse nurka ja Essence võttis seekord koha meigikotis.
mascara ''Get BIG! Lashes, volume curl''
Lisaks ripsmetušile olin alguses skeptiline kulmupliiatsi osas. Miks? Tihtipeale uut kulmutoodet peale kandes pean ikka vana hea Artdeco kulmupuudri veel lisaks appi võtma, aga seekord mitte. See toon sobib mulle valatult ja kasutan seda nii kaua kuni seda sõrmede vahel saab hoida. Või noh, ostan neid lihtsalt igaks juhuks mitu, meigikotti, sahtlisse, kotti, sest see on odav. Aga hea!
eyebrow pencil ''04 blonde''
Ombre põsepuna ei jäänud muidugi väljapanekul tähelepanuta. 2in1 põsepuna on geniaalne! Samuti on sel tugev pigment ja püsib peal pika päeva. Oeh, ja see pintsel. Mul pole kunagi midagi nii pehmet varem olnud!
powder blush ''10 heat wave''
Highlighter ei ole miski, mida ma igapäevaselt kasutanud oleksin, aga nüüd teen seda kindlasti tihedamini. Mõnusalt kreemjas ja kaunilt kumav, lööb põsesarnad särama.
highlighter ''10 look on the bright side''
Essence huulepulgast on ka saanud minu suur lemmik. See ei kriiska huulel ehk on minu jaoks piisavalt tume ja mahe samaaegselt + kaua püsiv.
lipstick ''03 come naturally''