Pages

Search:

Mar 18, 2015

OUTFIT / new from Lindex

Täna patseerisin ringi uutes Lindexi teksapükstes ja pluusis. Ženja Fokin ütles täna Essence Beauty Bruncil Annale, et ta on kulmufriik,  mina võiksin vabalt olla teksafriik. Iga uus paar on jalas oi kui mõnus. Võib-olla ma kujutan endale ette, aga mul on tunne, et need Lindexi teksad tahavad mu jalgu visuaalselt peenemaks teha. Mis saab mul olla selle vastu? Tegutsege aga edasi! Pluus võitis mu südame ka kohe kui mu pilk sellele laskus. Pluus on S suuruses, kuid mõnusalt lohvakas, pikk ka. Tagumine osa ei jäänud küll pildile, aga teadmiseks, et taguotsa katab ära.
Essence Beauty Brunch, mis täna Kochi Kohvitoas aset leidis, oli oma külaliste vastu ääretult lahke. Ütleme nii, et naised olid sillas ning kindlasti saab heameelt valmistada ka blogilugejatele. Essence toodedest pajatan juba peagi. Totsikud juba ootavad vannitoas hommikupäikest.
jeans, shirt, belt Lindex / boots Aldo / bag New Yorker / watch Daniel Wellington