Pages

Search:

Mar 31, 2015

New neon Dune London crossbody bag!

Dune London brunch'ilt ära minnes ulatas Ženja kinkekoti ''See värv peaks sulle ideaalselt sobima!'' + tema äärmiselt entusiastlik hääl seal taga. Lisaks sellele, et olin üleni mustas, olin nüüd ka põnevil. Kinkekoti avades ootas mind säravalt suvine neoon kollane crossbody kott. Halleluuja! Esiteks, crossbody on minu jaoks must have. Teiseks, see mahutab mu kaamera kui ka vajadusel meigikoti, kui seal just 73428 toodet sees ei ole. Mida sa hing veel ihkad, eks?! Sellest saab kindlasti üks särtsu andev ese minu garderoobis ja elustab nii mõnegi outfiti!
Follow me Bloglovin / Facebook

8 comments :

  1. Oooomaaaiii!! Kuigi kollane pole mu lemmikute seas, on see kott nii pagana ilus! Tahan juba Su outfitte selle kotiga näha (:

    ReplyDelete
  2. Ooo, nii ilus! Hoolimata su mustalembusest usun minagi, et see kott on täiesti sina :D
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    ReplyDelete