Pages

Search:

Feb 1, 2015

Me and my fur-ever friend!

Lumi tuleb ja läheb vast samal kiirusel. Isegi nina ei jõua enam õues punaseks minna. Pühkisin ka tolmu eelmistelt prillidelt (ok, nali. need olid omas karbis), kuid juba on need nii võõraks jäänud. Olen ka enam kui kindel, et see jääb nendega viimaseks pildiks. Annan siis teada, kui oma sõnu sööma peaksin.
Otsustasin ka, et ei kanna enam hobusesaba 24/7. Mulle meeldib selle patsi mugavus, ma ei pea seda päeva jooksul sättima. Päeva lõpuks mul aga pea valutab ja ega see ilmselt juustele ka kõige paremini ei mõju. Igathes nüüd ma siin istun seitel keskel ja eriti lolli pikkusega tukk kõrva juures kaardus.
blazer H&M / shirt Zara / necklace Lindex / glasses Guess 
Mõngel aka Joffe saab veebruari keskel juba 8 kuuseks! Alles ju tõime väikese kahe kuuse beebi omale koju, kes kaalus 1,6 kg. Ta on niivõrd suur silmarõõm ja rõõmurull ja veel kõik võimalikud rõõmud. Tahaks, et te kõik saaksite temaga kohtuda ja selles ise veenduda. Igatahes täpselt nii armas ta ongi!
Minu telefoni avarustes on nüüd Ask.fm/suvimariliis äpp ning selle jubin ka blogi parempoolsel veerul, sest see on ju nii põnev!