Pages

Search:

Jan 17, 2015

What's in my bag?

Kõigepealt, kui tuus on mu uus kott New Yorkerilt?!? Kõikidel mu kottidel on pikk reguleeritav rihm, mis on minu jaoks must have ja käivad pealt lukuga kinni. Kõik need omadused on ka sellel kotil.
Ma ausalt öeldes isegi ei tea, kas ma olen sellist postitust varem teinud. Kui olen, siis ei mäleta. Täna tõstsin sisu ühest kotist teise ja babahh, tuli idee. Hiljem avastasin paar eset, mis pildilt puudu jäid. Telefonilaadija- parasjagu seinas. Võtmed- ukse ees. Joffe kakakotid- ei tundunud pildil eriti glamuursed. Samuti ka salvakapakk. Rahakott- ups, unustasin. Nii et võib ühe korra veel selle postituse tegemist harjutada.
Tangle Teezer hari on mul kapil olnud juba mõndaaega. Olin vana harjaga nii sina peal, et teezer tundus käes ebamugav. Üleeile andsin talle võimaluse. Käes oli ta kuidagi kange, sest mõõt on sel nii teine, aga küll ma harjun. Tahan harjuda, sest ausalt öeldes ei uskunud ma kui eriline siis üks hari ikka olla saab. Mul ei ole üksi hari/kamm nii kergelt juustest läbi läinud, kui see. Ehk siis teezer kolis ka kapilt kotti.
99% ajast kannan ma juukseid kinni, sest mu väljakasvanud tukk on äärmiselt ärritavas pikkuses. Ma ei kannata seda silmaotsaski. Vana hea hobusesaba on mu igapäevane kaaslane. Juuksepiiril on mul ''ilusad'' turritavad karvad, mis vajadusel aegajalt Living Proof juukselakiga kontrolli all hoian.
Meigikotti ma tavaliselt kaasas ei kanna. Mustas The Body Shop kotis hoiangi juukseharja, lakki ja kakakotte, jeii. Avoni lilla huulepulk rändab ka alati nii igaksjuhuks kaasas.
Aaaa, ja ma sain see nädal uued prillid!! Prillimamma rõõmud. Homme üritan neid ka näidata!