Pages

Search:

Nov 25, 2014

MESAUDA from Tradehouse.ee

Tradehouse Ilukaubamajale meeldib üllatada! Ilmselgelt, sest need kolm (minu jaoks) tundmatut Mesauda toodet minu ohvriteks on kuulutatud.
Mind võlus Mesauda huulepulk toonis Naomi 201. Värv meeldib, kuid selle otsa kuju on täpselt selline, et mina oma kiitsakate huultega jään hätta. Nimelt see ots on terav ja peale kanda ebamugav. Kindlasti aga annab ajaga seda otsa paremaks mudida. 
Põsepuna ja ripsmetuši esikoha jagamisel jäin hätta. Põsepuna toonis Peche 104 on mõnusalt aprikoosine. Selline, mis jääb minu heledal nahal ilusa kumaga. Volumissime ripsmetuši osas olin kõige skeptilisem. Ripsmed on mul jonnakad ja vaid üks ripsmetušš on neid seni taltsutada suutnud. Mesauda on nüüd kindlal kohal vannitoas ja saab kõvasti kasutust. Selle tuši eelis on see, et seda jääb korraga ripsmetele pigem väiksemas koguses, mistõttu saab ripsmeid äärmiselt loomulikult värvida, ilma, et midagi tükki läheks.