Pages

Search:

Nov 19, 2014

HOME Design Store

Jummel, ma ei suuda olla. Ma olen liiga over excited. Andke andeks. Rotermanni kvartali ääres oli varasemalt äärmiselt nostalgiline kauplus, kuhu võis asjade vahele ära kaduda ja ''kerge'' kopitanud lõhn võitles nina all. See oli omamoodi koht, kuid nüüd on see minevik.
HOME Disaini Pood võttis teatepulga üle ja tegi selle ruumiga midagi enneolematut. Või noh, kõik on lihtsalt nii uus, ilus ja omapärane! Töötades ise Rotermanni kvartalis, on see pood mulle juba ammu silma jäänud. Täna käisime Joffega pärast tööd ka sees. Mina patseerisin imestades ringi ja Joffe tundis end päris koduselt. Kes veel ei ole jõudnud, siis te lihtsalt peate seda nunnut päkapikumaad vaatama minema! Hoiatan, hinnad on liiga head. Ka mina ei lahkunud sealt tühjade kätega. Mul on kodus null jõulueset, seega torman sinna peagi tagasi. Peab ruttu minema, muidu jõuate veel enne mind platsi puhtaks teha...
Püüan mitte väga kitsi olla ja kuulutan, et neil on ka päris tutikas facebooki leht.
Rotermanni 6 poe vaateaken!