Pages

Search:

Nov 9, 2014

A day well spent // Lindex pyjamas

Minu terve laupäev mööduski peaaegu nii, nagu all olev pildiseeria. Miks peaaegu? Sest vahepeal pidi pidžaama pükstest välja roomama, et väike sõber väljas oma tegusid teeks. Üks esimesi tegevusi, mis koju jõudes teen, on riiete vahetus. Ma ei suudaks iial teksapükstes lösutada. Lindexi pidžaama komplekt on ideaalne! See toob ka kuidagi jõuluhõngu. Kas pole?
Sussid on hästi pehmed ja seest paksu soojendusega. Kahjuks enam need nii ilusad ei ole, kui esimesel päeval kui need sain. Nimelt Joffele meeldivad need ka. Kui need mul parasjagu jalas ei ole, siis olen need kuhugi ära peitnud. Ja kui on, siis ega Joffe meist kaugele ei jää.
Eile said sildistatud kõik riided ja aksessuaarid, mis 15. novembril  #BLOGGERSMARKET-il müüki tulevad! Hetkeseisuga on pungil kaks kohvrit ja kaks spordikotti. Kindlasti vaadake ka instagramis #bloggersmarket, sest mitmed blogijad on hashtagid lisanud vanemate piltide alla, kus on näha esemeid, mis tulevad müüki. Kas sina plaanid esimesele bloggermarketile tulla?