Pages

Search:

Jun 16, 2014

Seppälä cosmetics!

Teate, tunnistan ausalt, et mina olin üks neist, kes mitte kunagi ei vaadanud Seppäläs ilutoodete poole. Potsikud ei olnud minu jaoks piisavalt ligitõmbavad ning kahtlesin ka nende võimetes. Lindexi ja Seppälä showroomi avamisel peitus aga minu kingikotis Seppälä lauvärv toonis 06 Dream. See on oivaline! Piisavalt hele ja tagasihoidliku läikega, mis paneb hommikul ka kõige unisema silma särama.
Eelmisel nädalal saadud Seppälä kinkekott oli aga kõike muud kui tagasihoidlik. Täissuuruses tooted, stiilsed ümbrised, imelised lõhnad! Enam ma Seppäläs ei kahtle ning soovitan kõiki tooteid, mida ise katsunud ja proovinud. Kookose lõhnalisse, niisutavasse ja värskendavasse kehaspreisse armusid mu ninasõõrmed silmapilkselt. Parajalt magus iirise lõhnaline kehareem ei jää üldse mitte palju alla! Flattering blush on ka naelapea pihta, sest seda see põsepuna toonis 02 Pink Dream ka on. Huulepulk toonis 02 Pink Champagne on äärmiselt niisutav ja naturaalse läikega. Minul on igatahes suvi ninas, sest just nii ma tunnen, isegi kui aknast paistavad tumehallid pilved. Peaasi, et jaanid päikeselised tuleks, eks!