Pages

Search:

Feb 21, 2014

Black on black on black // outfit

Ma olen elevil! Lähen täna juuksurisse ja elevust tekitab just see, et ma ei ole drastilisi muutusi oma juustes ma arvan, et kümme aastat teinud. Eks varsti ole näha, kas julgen veel endast pilte siia lisada. T-särk ja skinny jeans on aga minu täielik mugavusstsoon ja ma tunnen end neis hästi. Mitte iial ei ole mina üks neist, kes arvab, et üleni must look on igav, never. Samuti ma ei arva, et ''all black everything'' look päästmist vajaks, kuid ütleme nii, et kaelakee tähelepanuta ei jää.
 necklace, ankle boots- Stradivarius / t-shirt- H&M / jeans- Mango / glasses- Guess
I don't think that ''all black everything'' kind of look needs to be saved, but the necklace kind of does that for me and shines through. I love basics like black or white t-shirt with skinny jeans. Totally my comfort zone. Oh, and just so you know, I'm going to the hairdresses today and I'm more than excited because I haven't done any changes in years.

11 comments :

 1. kas need on saapad või kummikud? ja kas ostetud sel hooajal? :)

  ReplyDelete
 2. Palju sellised prilliraamid maksavad? Kas neid saab veel kusagilt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Raam ja klaasid läksid kokku ca 180€ ja ostsin need jaanuarikuus Eagle Visionist (Endla 12) ;)

   Delete
 3. Nii lihtne ja ilus! mulle meeldib :)

  ReplyDelete
 4. Pluus tundub kuidagi eriti mõnus :)

  ReplyDelete
 5. My favourite kind of outfit! Viimasel ajal leian end vähemalt(!) ülepäeviti all black riietuses koos statement kaelakeedega (;

  ReplyDelete