Pages

Search:

Feb 21, 2014

Black on black on black // outfit

Ma olen elevil! Lähen täna juuksurisse ja elevust tekitab just see, et ma ei ole drastilisi muutusi oma juustes ma arvan, et kümme aastat teinud. Eks varsti ole näha, kas julgen veel endast pilte siia lisada. T-särk ja skinny jeans on aga minu täielik mugavusstsoon ja ma tunnen end neis hästi. Mitte iial ei ole mina üks neist, kes arvab, et üleni must look on igav, never. Samuti ma ei arva, et ''all black everything'' look päästmist vajaks, kuid ütleme nii, et kaelakee tähelepanuta ei jää.
 necklace, ankle boots- Stradivarius / t-shirt- H&M / jeans- Mango / glasses- Guess
I don't think that ''all black everything'' kind of look needs to be saved, but the necklace kind of does that for me and shines through. I love basics like black or white t-shirt with skinny jeans. Totally my comfort zone. Oh, and just so you know, I'm going to the hairdresses today and I'm more than excited because I haven't done any changes in years.