Pages

Search:

Dec 5, 2013

Secret Santa Party 11.-13. detsember!

11.-13. detsembril toimub vahva üritus Secret Santa Party, mis toimub Iris Janvier showroomis Kadriorus, Koidula 24/10! Ürituse eesmärk on tagada igale naisele pidupäevaks vastav look kleidist kingadeni! Kohal on mitmed disainerid, kes aitavad just Sinule luua parima komplekti. Nendeks on Iris Janvier, Kirill Safonov, Hekatebianca by Katrin Kotkas, Rozali Fashion ja Donna Nordica. Ehetega varustab Pi-Ret Jewelry ning kontsadega Rem shoes Limited Collection.
  • Facebooki üritust saad kaeda SIIT! Vajalik on ka RSVP, mida saab teha kuni 8. detsember aadressil info@iris-janvier.com !
IRIS JANVIER on noor Eesti moebränd, kes tegutseb aastast 2011, pakkudes elegantseid ja kvaliteetseid rõivaid, mis tooksid esile naise kõige paremad omadused! Moejooniste loojateks on noored Eesti disainerid ja EKA tudengid. Järgitakse kõrgmoodi, kuid keskendutakse ka klassikalisele stiilile, mis kestab kauem kui ühe hooaja. Rõivaste valmistamises kasutatakse eksklusiivseid ja naturaalseid materjale sellistelt tootjatelt nagu Chanel, Dolce&Gabbana, Krizia jpt. Trendikad rõivad on stiilsed ja saadaval tasukohase hinnaga!
Uus kollektsioon sügis-talv 2013/14 on inspireeritud gootikast, mis on valitsev maailma lavadel. Kollektsioonis on palju kohevaid seelikuid ja mid pikkusega kleite, mis meenutavad tuntud new-look siluette. Värvide valik on lai, samuti ka lõiked!
SHOWROOM
L.Koidula 24/10
Kadriorg
Tallinn
+372 5043272

Nüüd aga vaatame veel kauneid pilte SIIT, kus kohast pärineb ka ülalolev kleit!