Pages

Search:

Nov 25, 2013

It's getting wintery // ootd

Hahahaa, ma ei saa oma naeru pidama kui ma viimase pildi juurde jõuan ... See tundub nii 3D, sest ma nii väga  tahaks seda juuksekarva sealt ära võtta!
jope, püksid- Zara / kummikud- Aldo

10 comments :

 1. Lugesin eelmise postituse kommentaaridest, et käid revalis, kui palju sa kaalud/pikk oled?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen aktiivse eluviisiga olnud väga pisikesest peale (aitäh vanematele selle eest!) :)
   Käisin end nüüd spets kaalumas- 49,7 ja pikkuse panen huupi- 166cm.

   Delete
 2. Imetlesin 5min esimesel pildil Su kulme, siis järgmised 5min Su juukseid ja siis üleüldse Su ilu! Täitsa lõpp naine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaa, aitäh kaunitar ja ma vist just punastasin :)

   Delete
 3. Ma tean mida tunned. Mitte, et hetkel see kuidagi su ilu mataks, aga sa peaks nägema millistest ''krampides'' ma olen ntks poe järjekorras kui ees seisab inimene kel on SEE must mantel mis kogub enda külge viimsegi juuksekarva. Sa ei kujuta ette kui palju ma end talitsema pean, et ma jumalaeest neid võõra pealt ära noppima ei hakkaks :D

  Aga sina oled imeilus nagu alati!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaaaa, i know!! Ma tahaks praegugi sinna pildi sisse end smuugeldada xD

   Delete
 4. Ja mina ei pannud seda juuksekarva absoluutselt seal tähele! Otsisin küll selletõttu, et kirjutasid seda siia, aga ikka ei leidnud, siis lugesin kommentaare ja alles nüüd nägin! :D Ei ole seda näha midagi ja ei häiri ka, aga tean küll tegelt seda tunnet, et ennast häirib meeeletult!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahh, mind ajab see karv veel praegugi naerma kui seda pilti vaatan :D

   Delete
 5. Aaah, kui ilus jope ja ilus naine ka muidugi!

  ReplyDelete