Pages

Search:

Nov 1, 2013

@ Baraka

Kolmapäeval pärast Living Patternsi esmakollektsiooni esitlust lippasin Barakasse (Pärnu mnt 4), kus toimus üritustesarja "Loovate naiste õhtud" esimene koosviibimine. Kõigepealt sai ka hilinetud viisakad 45minutit, kuid sellegi poolest oli vastuvõtt soe. Poes oli hoopis teistsugune aura kui see, millega ma harjunud olen, kuid vahelduse mõttes oli see midagi uudset ja huvitavat. Jõime head Pukka teed ja nautisime niisama teineteise seltskonda. Kohapeal oli ka Safal Fashion sallide brändi looja, kes rääkis, kuidas tema unistusest sai reaalsus ehk kuidas sallid sündisid. Sallid on värvilised ja käsitsi õmmeldud. Nende FB lehte näeb SIIT ja kodulehte SIIT. Poes jäid mulle kohe silma  ime ädedad prillid, mis kahjuks poodi jäid (ma ei tea, mis mul küll arus oli), seejärel erinevad unenäopüüdjad ning ka imearmsad väiksed tegelased, kes meenutasid mulle mini voodoo nukke. Lahkudes saime ka prisked kingikotid, mille lahketeks toetajateks olid Lucky Laika, Green Nature, Natural Me, Dermoshop, Ingveri Inimesed, Sensa ja Loitsukeller (ps: kõik on lingitud!). Aitäh! Ootan juba huviga nende proovimist!