Pages

Search:

Oct 25, 2013

New Yorker // uhiuus Postimaja


Reedel, 25. oktoobril (see on juba täna ju!!) õnnestub mul külastada Postimaja uhiuut ostukeskust enne nende suurt avamist, mis leiab aset nädalavahetusel. Täna on siis mind kutsutud NEW YORKERI eelavamispeole. Taaskord olen põnevil, sest äärmiselt kihvt on näha, kuidas üritus on organiseeritud ja klientidele atraktiivseks tehtud. Loodan seal ka teie jaoks pildimaterjali koguda, et teis elevust tekitada (muhahaha!).
Laupäeval, 26. oktoobril, on kõigil juba võimalus ka ise suursugusest sündmusest osa saada! Noortebränd NEW YORKER toob meieni oma värskemad riiete kollektsioonid. Tegemist on seitsmenda poe avamisega, kus valikus on naiste ja meeste vabaaja- kui spordirõivad ning samuti ei puudu säravad aksessuaarid ja aluspesu.
Avamispäeval hoolitsevad NEW YORKER’is hea muusika eest Soome urban-maastikul tuntud DJ Oled Peled ning kodumaine plaadikeerutaja Mark Stukis. Külalisi tervitab ning jagab stiilinõu tuntud Eesti blogija Grete Link, kes lisaks esitleb just tema lemmikesemeid NEW YORKER’i uusimatest kollektsioonidest. Ostlemise kõrvale on võimalik professionaalsete meigikunstnike ja juuksurite käe all muuta oma välimust selleks spetsiaalselt loodud stiilinurgas. Päeva jooksul jagavad ostukeskuse ümbruses kinkekaarte NEW YORKER’i promootorid, kuid eripakkumisi ja allahindlusi leiab ka poes endas.

NEW YORKER sügis-talvine kollektsioon:
Naistekollektsioonis domineerivad kunstkarusnahk ja uhked loomamustrid. Ohtralt leiab erinevaid metallic-esemeid, naiselike lõikeid, mustrilisi pluuse, biker-saapaid ja nahktagisid. Naiste suureks rõõmuks on ka see hooaeg NEW YORKER’i lettidel saadaval boyfriend-teksad ja klassikalised kitsad püksid.
Meestekollektsiooni iseloomustavad julged mustrid ja põnevad värvilised detailid. Valikus on palju mugavaid pusasid, igapäevaseks kandmiseks mõeldud teksaseid ja omapäraseid pintsakuid. Sooja annavad nii stiilsed kardiganid kui nahktagid, erilisust aga tennised, nokatsid ja värvilised talvemütsid.

Seega on kõik oodatud külastama Postimaja kaubanduskeskust laupäeval, 26. oktoobril, kell 12.00!
 New Yorkeri FB lehel saab silma peal hoida SIIN!