Pages

Search:

Jun 8, 2013

pudru ja kapsad

Seppeläst läbi joostes jäi silma see must nahast vest ning edasi kappasin hoopis proovikabiini ja tegin äärmiselt mitte planeeritud ostu aga need on ju ka need kõige magusamad, eks!
Sushiplaza sushi!! Pole seal veel küll palju erinevaid proovinud aga hetkel on lemmikud Grillkana Tempura ja Kutcharo!
Eelmine nädalavahetus käisime taas Matisega hoiupaigas jalutamas. Otsustasin, et ma ei võta enam jalutama ühte koera mitu korda järjest, sest see on veits kui enese piinamine. Igakord võtan uue sõbra! Siiani on pea kõik koerad koju saanud, kellega olen jalutanud. Mulle on isegi öeldud, et ehk toon neile õnne. Olgu, kuidas on, aga mina olen nendega koertega sama õnnelik kui nemad on minuga. Seekord jalutasime Dolcega ja temaga saab tutvuda SIIN. Ma lihtsalt ei võiiii! Kuidas nad saavad nii armsad olla!? Reaalselt leidub seal nii ideaalseid loomi. Dolce armastab kõike ja kõiki. Lisaks vees hullamisele meeldis talle tohutult palliga mängida. Igakord jooksis ta pallile järele ning alati tõi selle mulle tagasi. Lisaks on näha, et koer on koolitust saanud ja oskas käituda. Kui keegi natukene pelgab koeri aga tahaks jalutada, siis soovitan teile just teda.
@ Harju järvel, ise ei sõida, sest liiga möku veel ...
Heategevusprojekti "Hope for Everyone" raames veetsime töökaaslastega imetoreda päeva Vembu-Tembumaal koos lastega Peeteli Sotsiaalkeskusest.
Ilusat nädalavahetust, meow!