Pages

Search:

Jun 8, 2013

pudru ja kapsad

Seppeläst läbi joostes jäi silma see must nahast vest ning edasi kappasin hoopis proovikabiini ja tegin äärmiselt mitte planeeritud ostu aga need on ju ka need kõige magusamad, eks!
Sushiplaza sushi!! Pole seal veel küll palju erinevaid proovinud aga hetkel on lemmikud Grillkana Tempura ja Kutcharo!
Eelmine nädalavahetus käisime taas Matisega hoiupaigas jalutamas. Otsustasin, et ma ei võta enam jalutama ühte koera mitu korda järjest, sest see on veits kui enese piinamine. Igakord võtan uue sõbra! Siiani on pea kõik koerad koju saanud, kellega olen jalutanud. Mulle on isegi öeldud, et ehk toon neile õnne. Olgu, kuidas on, aga mina olen nendega koertega sama õnnelik kui nemad on minuga. Seekord jalutasime Dolcega ja temaga saab tutvuda SIIN. Ma lihtsalt ei võiiii! Kuidas nad saavad nii armsad olla!? Reaalselt leidub seal nii ideaalseid loomi. Dolce armastab kõike ja kõiki. Lisaks vees hullamisele meeldis talle tohutult palliga mängida. Igakord jooksis ta pallile järele ning alati tõi selle mulle tagasi. Lisaks on näha, et koer on koolitust saanud ja oskas käituda. Kui keegi natukene pelgab koeri aga tahaks jalutada, siis soovitan teile just teda.
@ Harju järvel, ise ei sõida, sest liiga möku veel ...
Heategevusprojekti "Hope for Everyone" raames veetsime töökaaslastega imetoreda päeva Vembu-Tembumaal koos lastega Peeteli Sotsiaalkeskusest.
Ilusat nädalavahetust, meow!

6 comments :

 1. Koera tutvustuse asemel saab hoopis ehtepoodi.. see pole vist päris nii mõeldud aga toredad ehted olid küll :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahaa, oii jeerum. Aitäh, et ütlesid, parandasin ära :)

   Delete
 2. Sa oled ikka super inimene! Nii änksa ikka, et käid kutsusid jalutamas. :)

  Kas Sinu jaoks need grillkanaga sushid liiga rasvased ei olnud? :/ Ma ise olin nii vaimustuses ja kui sööma hakkasin, siis lihtsalt enam ei suutnud. Minu jaoks pole soe ja rasvane sushi ikka üldse see, mis ta olema peaks. :( Aga kui nüüd Su postitust nägin, siis mõtlesin, et äkki mulle lihtsalt sattus naglam partii? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle hullult maitsevad. Tavaliselt võtan pooleks ehk siis näiteks 5tk kutcharot ja 5tk kana, siiani pole midagi vastu hakanud ;)

   Delete
 3. Sa oled nii armas, Mari-Liis! Ja minu ääretu lugupidamine, et sa loomi hoiad. Oleks vaid rohkem selliseid inimesi, kes pooltki nii palju teeks :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh Maris! Su sõnad läksid südamesse. Mu oma perekond aegajalt arvab, et ma saiko, et ma endale mingit muud "asjalikku" tegevust ei otsi, kuid koertega tegeledes olen ma max õnnelik!

   Delete