Pages

Search:

Jun 12, 2013

kaelakulin // hair donut

Umbes nädal tagasi otsisin kaubsist "krunnitäidist" (ei tulegi kohe meelde, kuidas on see selges eesti keeles). Esimese kohana sisenesin Accessorize, kuid seal oli ainult tumedatele juustele see alles. Müüa aga kohe pöördus minu poole, et kas ta saab mind aidata. Ütlesin talle ka, mida ma otsin ning ta suunas mu Expressionsisse, arvates, et seal neid leidub. Ma ei oska seda ilusasti põhjendada aga ma ei salli Expressionsit. Igatahes aga võtsin kursi sinna. Krunnitäidise sain ning tohoo üllatust, leidsin sealt omale ka kaelakee. Tunnistan, et poes oli 2-3 ilusat asja, aga noo ei lähe kohe üldse mulle see pood peale. Alati on aga hea tunne, kui leiad selle miski, mis kohe "enese nägu". Hair donut'ist aga nii palju, et ma olen nii koba! Kui kellelgi on nippe, kuidas see ilus jääks või häid videosid siis sheerige! Siiani olen juuksed patsi pannud ja alustanud otstest üles rullimist aga no juuksed on ikka kõik nii laiali ja mitte seal, kus nad olla võiks.

11 comments :

 1. http://www.youtube.com/watch?v=pH-m0qi7-rs - detsembris filmisin üles 2 viisi, kuidas mina endal krunnitäidist kasutan. Tol ajal eelistasin videos esimest varianti aga nüüd olen täielikult käppa saanud teise variandi. See võtab reaalselt mingi 30sek aega, kui hobusesaba juba olemas on. (: Edu harjutamisel!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awesome, homsest hakkan harjutama! Kõige esimene kord kui tegin siis tuli välja aga tegin lahti, sest mõtlesin, et see oli nii lohakalt tehtud, et teen uuesti ja noooo enam välja ei tuld + käed hakkasid krambistuma xD

   Delete
  2. Ma üritasin ka miljon korda Liina videotes nähtut järgi teha, aga ma tean et minul need variandid kohe üldse ei õnnestu, sest mul mega paksud juuksed ja nendega nii raske seda teha. Ühesõnaga nüüd olen oma nipid küll leidnud, aga ikkagi ma ei viitsi seda sonksi eriti teha, kuna alati läheb juuste sättimisega meeletult kaua aega :/

   Delete
 2. I know that feeling, mulle ka expressions LIHTSALT ei istu :D

  ReplyDelete
 3. Kusjuures ma ka just eriline expressionsi sõber ei ole. Vahel olen midagi leidnud sealt. Tegelt mu kõige paremad patsikummid on sealt :D Aga mulle selle poe puhul ei jõua kohale, miks maksavad tavalisest metallist ehted nii palju maksvad, mis niikuinii varsti ära kuluvad. Aga nüüd peab ka vist suuna sinna võtma, sest olen ka mõelnud omale selle krunitäidise soetada.

  ReplyDelete
 4. Minul tuli ka esimene kord krunn nii ilusasti välja ja harutasin lahti et veel proovida ja nüüd enam ei tule...pean ennem mingi 100 korda proovima ennem kui midagi normaalset ja kantavat välja tuleb:D Aga harjutamine teeb meistriks;)

  ReplyDelete
 5. Ma teen endale krunni tavaliselt klambritega ja jääb sama ilus ja kohev. Juuksed lihtsalt hobusesabasse peapeale ja siis salkhaaval keeran juuksed rõngasse ja kinnitan klambriga juuksekummi äärde, siis tõmban salgu natu laiali ja nii kogu ring mummu ümbert :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul klambritega mingi foobia või paranoia, et need libisevad ära ja siis peaks neid sättima ehk siis väldin nende kasutamist, aga kindlasti võtan selle doonati ette! xD

   Delete
 6. Hei, mina teen selle krunni endale tavaliselt sellise abivahendiga http://ecx.images-amazon.com/images/I/41cXdYMHcdL._SY300_.jpg. Juuksed tuleb sinna vahele panna, siis see asjandus patsisaba otsa libistada ja juukseotsad sissepoole üles rullida. Kuna mul on järkus juuksed, siis selle krunnidoonutsiga jäävad salgud alati siit-sealt välja ja tüütu on neid ükshaaval kinni toppida. Osta saab seda Clipsonist :)

  ReplyDelete
 7. http://www.youtube.com/watch?v=mqwysZqjhRk video ka :)

  ReplyDelete