Pages

Search:

Jun 12, 2013

kaelakulin // hair donut

Umbes nädal tagasi otsisin kaubsist "krunnitäidist" (ei tulegi kohe meelde, kuidas on see selges eesti keeles). Esimese kohana sisenesin Accessorize, kuid seal oli ainult tumedatele juustele see alles. Müüa aga kohe pöördus minu poole, et kas ta saab mind aidata. Ütlesin talle ka, mida ma otsin ning ta suunas mu Expressionsisse, arvates, et seal neid leidub. Ma ei oska seda ilusasti põhjendada aga ma ei salli Expressionsit. Igatahes aga võtsin kursi sinna. Krunnitäidise sain ning tohoo üllatust, leidsin sealt omale ka kaelakee. Tunnistan, et poes oli 2-3 ilusat asja, aga noo ei lähe kohe üldse mulle see pood peale. Alati on aga hea tunne, kui leiad selle miski, mis kohe "enese nägu". Hair donut'ist aga nii palju, et ma olen nii koba! Kui kellelgi on nippe, kuidas see ilus jääks või häid videosid siis sheerige! Siiani olen juuksed patsi pannud ja alustanud otstest üles rullimist aga no juuksed on ikka kõik nii laiali ja mitte seal, kus nad olla võiks.