Pages

Search:

May 24, 2013

ARMANNI // giveaway


Tutvustan teile imekaunist Anni Armi või õigemini tema loomingut! Anniga oleme juba ammused sõbrannad ning see oli vaid aja küsimus, millal Anni oma „putka“ lahti teeb. Nimelt lõi Anni oma brändi, milleks on ARMANNI. Tema facebooki lehega saab tutvuda SIIN! Anni valmistab kõrgkvaliteetsetest, eksklusiivse lihvi ja värvitooniga helmestest ehteid. Erilist sära annavad Swarovski kristallid ja erinevad poolvääriskivid. Ükski ehe ei kordu- kõik on erinevad ja ainulaadsed. Hinnad varieeruvad, kuid jäävad vahemikku 12-30€
PS: Anni teeb ka tellimustöid ja on äärmiselt sõbralik seega ära peljake talle kirjutada! Aeg ajalt on Anni tooteid ka avalikes kohtades müügil ning sellel saabki silma peal hoida ka tema FB lehel.

Ühe imeilusa ehte loosin ka oma lugejatele kingituseks (ei pea olema minu blogi „ametlik“ follower)! See on giveaway you just can’t miss! Loosimisel osalemiseks jäta selle postituse kommentaaridesse oma nimi ja e-mail, lisaks 1 like ARMANNI lehele, mida saad teha SIIN! Loosimine läheb lukku 3. juunil kell 21:00. Kui Sinu kommentaar kohe ei ilmu, siis ära ehmu, sest mina modereerin selle.
Good luck ladies! Kui mõni meessoost silmapaar peaks seda nägema, siis see on ka imeilus kingitus oma lähedasel!