Pages

Search:

Nov 5, 2012

Batiste G I V E A W A Y

Olen juba veidi aega kasutanud Batiste kuivšampooni ja julgen seda käsi südamel teilegi soovitada! Ühes varasemas postituses tegin õige vähe Batistest juttu, kuid teen seda veel kord ja põhjalikumalt.
Sõbranna ema tõi mulle kord seda proovida ning olen jäänud seda truult kasutama. Julgen pakkuda ehk iga keskmine eestlane peseb juukseid ülepäeva, nagu mina. Tunnistan, et teise päeva õhtuks on minu juuksed juba üpris rasused, mis tõttu kannan juukseid siis ALATI kinni. Kui kuhugi üritusele minek, siis pean alati arvestama, et jõuaks koju juukseid pesema jne. Nüüd aga hoian Batistet kotis ning ma ei pea pelgama rasuseid juukseid või kellelegi ära ütlemist, sest koju pole aega pead pesema minna ja enesekindlus ludude juustega on null.
Minu juuksetüübile on see igatahes ideaalne ja täidab oma ülesande- annab ilmetutele ja väsinud kiharatele uue hingamise, sära ja värskuse vaid mõne hetkega! Saan ka teisel päeval oma juukseid patsivabad hoida. Mul endal on üpris õhuke juus ning olen märganud, et pärast Batiste kasutamist on juus justkui paksem ja tugevam ja hoiab paremini + mulle tundub, et ka heledamad x) +  talv ehk mütsi hooaeg on tulemas ja hoiame juuksed ilusad!

Asun nüüd asja kallale. Mul on ära kinkida 2 Batiste toodet! Üks heledapäise juukse omanikule ja teine tumedapäisele, mis on spetsiaalselt neile mõeldud. Mõlemad tooted on 200 ml!

Selleks, et loosimises osaleda palun jäta kommentaaridesse oma soov, kas heledapäisele või tumedapäisele mõeldud kuivšampoon. Palun jäta ka oma e-mail, et saaksin võitjatega hiljem ühendust võtta. Giveaway kestab kuni 16. november!
PS: selleks, et minu giveawayst osa võtta, ei pea sa olema mitte millegi ametlik jälgija.