Pages

Search:

Oct 7, 2012

new boots ja mister Toriseja

Keset vaikust tahtsin paari pilti cheerida, sest üks kommentaar võttis südame alt soojaks, nimelt tunti minu postitustest puudust.
Matis tõmbab ka täna uttu aka Kuppi ära ning mõtlesin, et peaks ka Ilumessilt ikka läbi hüppama, sest kutse ju siiski ootab. Loodan, et olete mulle ka seal midagi alles jätnud x)
Reedel, kui Matis Kupist tagasi teel oli, käisin Prismas ja pidime seal kokku saama. Jõudsin veidi enne poisse ja tegin poes tiire ja siis mänguasjade riiulilt mööda minnes nägin mister Torisejat ja kohe teadsin, et see vend on minu. Mul smurffidega pikem teema, kuid ajalugu on see, et kui olin mingi a la 5-aastane, siis mul rippus smurf akna küljes, kes oli ka minu issi (don't ask why, mul täitsa oma maailmaparim isa olemas, aga jep neil on ühisjooni) ja kuna mind väga tihti kodust ei leia, siis mõtlesin, et ostan omale uue issismurfi, sest väike vend sai vana smurfiissi endale. Matis võttis ka Toriseja täitsa omaks ning nad saavad väga hästi läbi. All big happy family!
Saapad pärit Roccast, Bata'st.

11 comments :

 1. Näed hea välja ja saapad megakenad!

  ReplyDelete
 2. Tundsin samuti su postitutest puudust, võiksid neid ikka tihedamalt teha :)
  Päikest!

  ReplyDelete
 3. Awesome outfit! I love the leggins!

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  ReplyDelete
 4. so beautiful pics and look, really like it!
  xoxo

  ReplyDelete
 5. Oo, aitäh postituse eest :) Ja PS. Sul on nii ilusad jalad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, aitäh Sulle ja üritan edaspidi tihedamini :)

   Delete
 6. Musi kust sa omale uued saapad ostsid? Nii nunnu smurf btw, sobib selle mu roosa peaga karvase tüübiga orelikapi peal (L)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaaa jaaa, muide Lucy magas mul NÄOS üks õhtu ja täna ta ei suutnud otsustada kas magada voodis või kapi otsas xD
   Aga saapad sai Rocca al Mare Bata'st (L)

   Delete