Pages

Search:

Aug 7, 2012

Ohmygossip Couture

Minuga võttis ühendust Gossip Media OÜ tegevjuht Helena-Reet ning pakkus mulle pisikest koostööd. Olin nõus ja sellest ka tänane postitus. Gossip.ee on veebiajakiri, kus leidub mitmekülgset lugemist, põnevaid artikleid, persoonilugusid, kultuuri jne. Gossip.ee teeb koostööd ka Ohmygossip Couture rõiva- ja aksessuaaribrändiga. Mina olen ka tänane "Picture of the Day". Ohmygossip Couture müüb mitmetes erinevates värvides toppe ning ka ehteid, mida saab osta SIIT!
 Photos for the site GOSSIP.EE and Ohmygossip Couture.

11 comments :

 1. Sa oled ikka nii ilus inimene!:)

  http://everythingbyeve.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hind natuke ülepingutatud pole ? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina pole hinnaga kuidagi seotud ja ise pluusi eest ei maksnud :)

   Delete
 3. Cute tee!

  http://initialed.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Minu arust on need hinnad ikka väga,väga ulmelised :S

  ReplyDelete
 5. Cute shorts!

  xx
  biskvittka.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Love your shorts! Funny pics!

  We follow you!

  Kiss

  ReplyDelete
 7. you look good:D

  www.deluxefashionista.blogspot.com

  ReplyDelete