Pages

Search:

Jul 30, 2012

Sanna bday @ Pärnu

Tervitan kõiki pärnakaid ja eestirahvast, kes nädalavahetusel tee Pärnusse leidsid! Igal reedel algab mul puhkus, mis lõppeb pühapäeva õhtuga ning siiani on kõik teed viinud Tallinnast välja. Minu kallis Sanna sai vahepeal aastavanemaks ning tähistasime sünnipäeva Pärnus! Laupäeva õhtul käisime Sugaris, kus toimus Evian Summer Model 2012, kus sain ka öösel uue võitja lindistatud. Kusjuures seekord võitis ka neiu nr. 9, i guess nines have more luck! Igatahes oli üks vahva õhtu, mis veeres hommiku tundideni välja. Kinkisime Sannale tüdrukutega Michael Kors'i kella valge ja kuldsega. Sanna nägu oli priceless ja ilmselgelt kingitus meeldis ehk mission accomplished! Pühapäeval sai rannas beešitatud, kus poole kui mitte rohkem ajast sai vees veedetud. Põhilause, mida sai 363687 x öeldud oli "elu on nii ilus". Täna hommikul oli kergelt paistes tunne päikesest ja kuumusest. Täna sai ka 3 nädalat, mil nägin viimati oma sõduripoissi ja kahe nädala pärast on esimene külastus, halleluuja!

Maris, Stina, Sanna, Anni, mina, Emily, Merilin, Maris20 comments :

 1. Kas Susanna elas kunagi Pirita-Kosel? Sest mulle tundub, et olen kunagi temaga sattunud ühisele sünnipäevale sealkandis, a la 15-16 aastat tagasi :D
  Kõigi nägudest näha, kuidas suve nauditakse - väga mõnus! (:

  ReplyDelete
 2. Oh vaesekene, ma olen saanud oma sõduril juba 2 korda külas käia. Aga see jällenägemisrõõm saab kindlasti tohutu olema :))

  ReplyDelete
 3. You are beyond gorgeous. I mean it girl. I would love to add to your wardrobe, so you should stop by & enter my $50 Forever 21 giveaway!
  XOXO
  Morgan Germenis
  http://thesocialboutique.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Great post :) !

  Love your pictures :)


  Love,

  Janice

  the-fashion-milkshake.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Nii mõnnaaa, lausa patt, et ma nii vähe Tallinnast välja olen saanud sel suvel. Peaks selle vea kiiremas korras parandama...
  p.s. Teie kingitus on IMEILUS! Sandra is a lucky girl, aga eelkõige seetõttu, et tal on nii armsad ja ilusad sõbrannad. :)

  ReplyDelete
 6. great pics. love your eyes!
  http://www.trendsection.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Minu paha, pidasin seda hüüdnimeks, mu laagris oli kunagi Sanna, kes oli tegelikult Sandra. Aga pagan, nüüd kus ma meenutan, on ta ju tegelikult Susanna, mu endine kursaõde. Mina ja nimed... See on peaaegu sama hopeless situation kui mina ja näod. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ei ole hullu, võite mind kõik Sannaks hoopis kutsuda :D

   Delete
 8. Mul vastupidi, vahel tahaks, et nimed ja näod ei jääks nii hästi meelde xD

  ReplyDelete
 9. Oh wow!! Sooo beautiful photos! Amazing watch!! :)

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Minu bf on samuti kupis ja ootan pikisilmi esimest külastust :)

  ReplyDelete
 12. You are so beautiful :)) And your friends too!

  Ana,
  Alex Von B

  ReplyDelete