Pages

Search:

Jul 12, 2012

good times

Olen ennast jälle trenni järjele saanud, jube mõnus! Täna sai ka trenni vihutud. Üle-eelmine kord olin lausa nii hakkamist täis, et pärast tunniajast trenni tegin ka tunniajase jooksu metsas (pool maast tegin kõndi but still). Eile pärast trenni läksin Komeedi terassile, kus sai tüdrukutega maiustatud. Järjekordselt tahtsin midagi uut süüa proovida ning seekord sai valitud Ahjus küpsetatud lõhefilee praetud värske kartuli, spargli ja koorese sidruni-võikastmega. See oli imemaitsev! Mina isiklikult pole siiani pearoogades veel kordagi pettuma pidanud, kuid arvamusi olen kuulnud seinast seina. Aegajalt ikka chätime Matisega ka (kes siis nüüd Kuperjanovis, Võrus) ning kui hästi läheb siis näeb juba/alles 12. augustil! Täna sai ka Jääaega vaatamas käidud, mis oli täitsa vahva. Vennaga kinos käies tunduvad kõik multikad naljakad, sest ma naeran juba selle peale kui vend üle saali naerab. Aga homme Pärnu, maksku see ilm, mis ta maksab.