Pages

Search:

Jun 15, 2012

they wanted to come home with me

Heleroosad püksid, mis mul viimastes postitustes jalas on olnud võrdub minu jaoks suure pettumusega. Ostsin need ca 2 nädalat tagasi ning pärast esimest pesu ootas mind suur nördimus. Ilusast tumedama poolsest ja silmapaistvast roosast said heleroosad ja kohati valged mitte-nii-ilusad püksid. Juba eelmises postituses on näha, kuidas püksid on ühe pesuga heledaks kulunud. Mis seal ikka! Läksin siis eile pärast tööd Zarasse teadmisega, et ostan omale uued ilusa VÄRVIGA püksid. Käele krahmasin ühed kollased, sinised ja kirsipunased püksid- kabiini ma nendega ei jõudnudki. Nimelt jäid mulle silma ühed VALGED kohati, et kreemjadki ilusa mustriga püksid. Need on mulle seal varem ka silma jäänud, aga mulle pole never valged püksid meeldinud. Teiste jalas ehk küll, kuid pidasin end selleks inimeseks, kelle kappi valged püksid küll oma teed ei leia. Jätsin need käele kogunenud paarid kohe maha ja seadsin valgete pükstega sammud kabiini. No ja mis ma nüüd oskan öelda- püksid on praegugi jalas! Aaa ja siis nägin valget mustriga jakki ka ning pidin selle ka võtma - ei suutnud neid poodi jätta :/
Jakist saab selgema pildi SIIT ja pükstest SIIT! My new jeans and blazer!